نظر تیپ های مختلف آزمون دیسک درباره طوفان فکری چیست

1404/01/22 10:47 PM - 8 روز قبل


زمانی که بحث طوفان فکری به میان می آید، برای برخی افراد فرصت هیجان انگیزی برای در میان گذاشتن ایده های بزرگ و جرقه زدن خلاقیت است. اما از نظر سایرین به معنای جلسه ترسناکی است که فقط در آنجا می خواهند زیر میز مخفی شوند و تظاهر کنند حضور ندارند. چه عاشق یا متنفر از آن باشید، طوفان فکری حقیقت دنیای کار است و درک اینکه رویکرد تیپ های مختلف شخصیتی در قبال آن چیست، در نهایت آن را به فرایندی بهتر تبدیل می کند.

سیستم شخصیت شناسی دیسک اطلاعات کاملی درباره 4 سبک کاری مختلف به اسامی تسلط گرا، تاثیرگذار، ثبات گرا و وظیفه شناسی در اختیار ما قرار می دهد. هر تیپ به جلسات طوفان فکری چیزی منحصر به فرد اضافه می کند و درک این تفاوت ها نحوه کار کردن شما با سایرین را تغییر می دهد.

خواه طرفدار شدید طوفان فکری باشید یا نظاره گری که برای پردازش ایده ها نیاز به زمان دارد، در این مقاله کمک خواهیم کرد که چطور بر اساس تیپ آزمون دیسک خود از تجربه طوفانی فکر خود حداکثر استفاده را ببرید. پس همراهمان بمانید. قبل از شروع توصیه می‌کنیم با شرکت در تست دیسک تست و تایپ، نتیجه آن را با گزارش کامل دریافت کنید تا خود را بهتر بشناسید.

تیپ های تسلط گرا یا D: بیایید ذهنیت کارها را انجام دهیم!

احساس تیپ های D یا تسلط گرا درباره طوفان فکری چیست: به آن عشق می ورزند، اما فقط اگر ایده ها قابل اجرا باشند.

طوفان فکری برای تیپ های D فرصتی برای برخورد مستقیم با چالش ها و پیداکردن راه حل های واقع گرایانه است. آن ها در این جلسات با هدف و تمرکز بر نتایج به جای فرایندها، حضور پیدا می کنند. این شخصیت ها احتمالا افرادی باشند که زمانی که گفتگوها از مسیر خود خارج می شوند، آن ها را به مسیر بر می گردانند، به جمع انرژی می بخشند یا مستقیما به مسائل مهم و کاربردی می پردازند تا تمرکز بر «نحوه انجام کارها» باشد.

طوفان فکری برای تیپ D به چه شکل است؟

تیپ های D زمانی که هدف مشخص باشد، از چالش استقبال می کنند. آن ها در جلسات طوفان فکری که ساختار، اهداف مشخص و نتایج قابل اندازه گیری داشته باشند، موفق عمل می کنند. گرچه این افراد زمانی عصبانی می شوند که فرایند بیش از حد انتزاعی باشد یا افراد تمرکز خود را بر اهداف غیرواقع گرایانه بگذارند.

اگر فردی با چنین تیپ شخصیتی هستید:

  • وقت بگذارید تا دیدگاه های مختلف را درک کنید و به آن ها احترام بگذارید، حتی اگر ابتدا آنقدر واقع گرایانه به نظر نرسند.
  • از در دست گرفتن جلسه طوفان فکری خودداری کنید و اجازه دهید سایرین نیز ایده های خود را در میان بگذارند، حتی اگر سرعت آن ها در بیان این ایده ها آهسته باشد.
  • آماده باشید تا ایده های عمل گرایانه خود را پس از جلسه اصلاح کنید، شما ممکن است در ارائه راه حل های اولیه عالی باشید، اما بعضی نکات ظریف و جزئیات را نادیده بگیرید.

اگر با فردی با تیپ شخصیتی D طوفان فکری برگزار می کنید:

  • از همان ابتدا اهداف را مشخص کنید و هدف از برگزاری جلسه را بگویید.
  • گفتگو را مفید پیش ببرید، تیپ های D از وقت تلف کنی برای صحبت درباره مسائل حاشیه ای تنفر دارند.
  • پس از جلسه به آن ها این وظیفه را بدهید که ایده های بزرگ را به مراحل قابل اجرا تبدیل کنند. آن ها عاشق قبول مسئولیت هستند.

برای شناخت بهتر تیپ های تسلط گرا، مقاله تیپ D یا تسلط گرا را در تست دیسک بیشتر بشناسید را بخوانید.

تیپ های تاثیرگذار یا I: بیایید بزرگ بیاندیشیم!

جلسه طوفان فکری محلی برای درخشیدن تیپ های I یا تاثیرگذار است. نبوغ این افراد در مطرح کردن ایده های نوآورانه و جسورانه و همکاری با اعضای تیم است. این شخصیت ها در این محیط های از پیش برنامه ریزی نشده و خلاقانه شکوفا می شوند اما ممکن است در تبدیل ایده های خود به برنامه های عملی مشکل داشته باشند.

طوفان فکری برای تیپ I به چه شکل است؟

زمانی که فردی با تیپ I را در تیم خود دارید، انرژی جمع اوج می گیرد. این شخصیت ها سرشار از اشتیاق هستند و هیجان مسری آن ها تعامل و خلاقیت را پرورش می دهد. با این حال، گاهی ایده های آن ها از محدودیت های عملی فراتر می روند و باید به آن ها کمک کنید تا ایده های خود را به شکلی واقع گرایانه مدیریت کنند.

اگر فردی با چنین تیپ شخصیتی هستید:

  • ایده های خود را در طول جلسه یادداشت کنید تا آن ها را دنبال کنید. این کار کمک خواهد کرد به جریان خلاقانه ایده های خود نظم ببخشید.
  • آگاهانه بین ایده های خود با نظرات سایرین تعادل ایجاد کنید. هم تیمی های ساکت تر خود را تشویق کنید تا افکارشان را در میان بگذارند.
  • در پایان جلسه به این بیاندیشید که چطور می توانید ایده هایتان را به شکل واقع گرایانه عملی کنید.

اگر با فردی با تیپ شخصیتی I طوفان فکری برگزار می کنید:

  • محیطی پرانرژی و آزاد ایجاد کنید. این شخصیت ها زمانی شکوفا می شوند که ایده هایشان آزادانه در جریان باشد.
  • بازخورد شما به آن ها مثبت و تعادلی از تشویق و نظر سازنده باشد. تیپ های I واکنش خوبی نسبت به تعامل مثبت نشان می دهند.
  • تمرکز خود را بر پیگیری واقعی نتیجه جلسه بگذارید تا جریان خلاقیت آن ها در مجرای دستیابی به نتایج عملی قرار گیرد.

برای شناخت بهتر تیپ های تاثیرگذار، مقاله تیپ I یا تاثیرگذار تست دیسک را بیشتر بشناسید را بخوانید.

تیپ های ثبات گرا یا S: نظر سایرین درباره این چیست؟

احساس تیپ های ثبات گرا یا S درباره طوفان فکری چیست؟ هدف آن ها فقط همکاری و کار تیمی است. تیپ های S برای هماهنگی ارزش قائل شده و مطمئن می شوند که همه نظر خود را بگویند. این شخصیت ها از جلسات طوفان فکری که همه در آن مشارکت داشته باشند، دخیل باشند و حمایت را مشاهده کنند لذت می برند. اما اگر احساس کنند محیط بیش از حد رقابتی یا آشفته است، ممکن است از بیان ایده های خود خودداری کنند.

طوفان فکری برای تیپ S به چه شکل است؟

تیپ های ثبات گرا اغلب در جلسات طوفان فکری نقش میانگی یا تشویق کننده را ایفا می کنند. این شخصیت ها بیشتر احتمال دارد ایده های فرد دیگری را کامل کنند به جای بیان نظر خود. این افراد برای پرورش حس دوستی ارزش قائل می شوند و ممکن است بیشتر از آنکه حرف بزنند، گوش کنند.

اگر فردی با چنین تیپ شخصیتی هستید:

  • به یاد داشته باشید که ایده های شما ارزش شنیده شدن را دارند! در میان گذاشتن افکار خود با اعتماد به نفس را تمرین کنید، حتی اگر کاملا شکل نگرفته اند.
  • دنبال همکارانی باشید که بتوانند به اصلاح یا توسعه ایده های شما کمک کنند.
  • از پرسیدن سوال هایی که به روشن تر کردن گفتگوها کمک کنند نترسید، بینش شما به عنوان یک فرد شنونده با ارزش است.

اگر با فردی با تیپ شخصیتی S طوفان فکری برگزار می کنید:

  • به آن ها برای مشارکت فضا بدهید، بدون اینکه تمام توجه را به سمتشان جلب کنید.
  • برای همه فضایی امن و مشارکت کننده ایجاد کنید که در آن از تمام ایده ها استقبال شود.
  • زمانی که این شخصیت ها افکار خود را مطرح می کنند، آن ها را تشویق کنید. این شخصیت ها تحت حمایت مثبت شکوفا می شوند.

برای شناخت بهتر تیپ های ثبات گرا، مقاله تیپ S یا ثبات گرا را در تست دیسک بیشتر بشناسید را بخوانید.

تیپ های وظیفه شناس یا C: آیا این منطقی است؟

احساس تیپ های وظیفه شناس یا C درباره طوفان فکری چیست؟ از آن تنفر دارند، مگر اینکه نظم داشته باشد و کاملا منطقی باشد. تیپ های C اغلب رویکردی همراه با تردید نسبت به طوفان فکری دارند. این شخصیت ها شفافیت، حقایق و تصمیم گیری سنجیده را دوست دارند و ممکن است در جلسات طوفان فکری آشفته و بدون ساختار با مشکل روبرو شوند. برای درگیر کردن این شخصیت ها، فرایند طوفان فکری باید هدفمند و برنامه ریزی شده باشد.

طوفان فکری برای تیپ C به چه شکل است؟

طوفان فکری از نظر تیپ های وظیفه شناس بی نظم و آشفته کننده است. آن ها ترجیح می دهند برای پردازش ایده ها در تنهایی خود وقت داشته باشند تا بتوانند اعتبارپذیری آن ها را بررسی کنند و به راه حل ها بیاندیشند. گرچه زمانی که آن ها این وقت را داشته باشند، می توانند مشارکت ارزشمند و به خوبی فکر شده خود را ارائه دهند.

اگر فردی با چنین تیپ شخصیتی هستید:

  • قبل از شروع جلسه برای درخواست یک دستور جلسه و ساختار مشخص تردید نکنید. چون به شما کمک خواهد کرد بیشتر احساس آرامش کنید.
  • قبل از جلسه افکار اولیه خود را بنویسید تا ایده های خود را روی این بنیاد اولیه بسازید.
  • از سبک طوفان فکری سایرین استقبال کنید، حتی اگر برایتان آشفته کننده است.

اگر با فردی با تیپ شخصیتی C طوفان فکری برگزار می کنید:

  • به آن ها برای پردازش ایده ها وقت بدهید و پیشاپیش دستور جلسه را برایشان بفرستید تا بتوانند ایده های خود را آماده کنند.
  • با تقسیم جلسه به مراحل کوچکتر و به خوبی مشخص شده، به آن نظم ببخشید.
  • نظر آن ها را درباره اصلاح و ارزیابی ایده ها بخواهید، آن ها عملکردی درخشان در تحلیل و منطق دارند.

برای شناخت بهتر تیپ های وظیفه شناس، مقاله تیپ C یا وظیفه شناس را در تست دیسک بیشتر بشناسید را بخوانید.

سخن نهایی

برای اینکه بدانید چطور به صورت موثر طوفان فکری کنید، باید ابتدا سبک کاری خود را متوجه شوید. آگاهی از اینکه تیپ D، I، S یا C (یا یکی از زیر تیپ ها) هستید، کمک می کند تا از نقاط قوت خود حداکثر استفاده را ببرید و با سایرین بهتر ارتباط برقرار کنید.


شخصیت شناسی توسعه فردی خودشناسی


برای ثبت نظر بایستی ابتدا وارد شوید.