چطور بر اساس تیپ شخصیتی مایرز بریگز خود بر استرس شغل جدید غلبه کنید

1403/11/28 11:08 PM - 5 روز قبل


همه استرس شغل جدید را تجربه می کنند. چه ترس از شکست، آشنایی با همکاران جدید یا سازگاری با محیط تازه باشد، فکر به چیزهای ناشناخته آشفته کننده است. اما شاید جالب باشد که بدانید در مقابله با این اضطراب می توانید از تیپ شخصیتی خود کمک بگیرید.

در این مقاله می خواهیم بگوییم هر کدام از 16 تیپ شخصیتی مایرز بریگز زمان شروع یک شغل جدید چه استرس هایی را تجربه می کنند و چطور می توانند از همان روز اول با آن مقابله کنند. پس همراهمان بمانید. قبل از شروع اگر از تیپ شخصیتی خود مطمئن نیستید، می توانید در تست ام بی تی آی تست و تایپ شرکت کرده و گزارش کامل آن را نیز دریافت کنید.

تیپ شخصیتی ISTJ: درخواست کنید شما را با شغل و وظایفتان بیشتر آشنا کنند

افراد با تیپ شخصیتی ISTJ برای نظم و قابل پیش بینی بودن شرایط ارزش قائل می شوند. تغییر این شخصیت ها را آشفته می کند و نااطمینانی از رویه ها و انتظارهای جدید ممکن است یک عامل استرس آفرین مهم برایشان باشد. به عنوان چنین تیپ شخصیتی مطمئن باشید که می دانید وظیفه تان چیست و از همان ابتدا چه انتظاری از شما می رود تا تجربه جدید برایتان ساختار پیدا کند.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ISTJ:

  • درخواست کنید شما را کاملا با شغل و وظایفتان آشنا کنند: اگر چنین شرایطی فراهم نشده است، از مدیر خود بخواهید شما را به صورت مرحله به مرحله با مسئولیت های هفته یا ماه ابتدایی کارتان آشنا کند.
  • سیستم های خود را ایجاد کنید: مطالب آموزشی، ایمیل ها یا یادداشت های جلسات را به شکل برگه های کلاسور یا فهرستی از وظایفی که پیروی از آن ها ساده باشد در آورید.
  • از همان ابتدا اهداف کار خود را مشخص کنید: وظایف خود را به اهداف قابل دستیابی تقسیم کنید تا همه چیز برایتان قابل پیشبینی باشد و با رسیدن به هر هدف به خود پاداش دهید.

این تیپ ها در حالت ناسالم خود ویژگی های زیر را دارند:

تیپ شخصیتی ISFJ: با تیم ارتباط برقرار کنید

افراد با تیپ شخصیتی ISFJ به واسطه شخصیت خونگرم و مراقب خود شناخته می شوند. اما چنین ویژگی هایی ممکن است باعث شود که به سختی به یک تیم جدید بپیوندند. به خصوص اگر خجالتی باشند و برای ایجاد رابطه دوستانه وجه اشتراکی با سایرین نداشته باشند.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ISFJ:

  • برای کمک به همکاران خود داوطلب شوید: برای انجام وظایف یا پروژه های کوچک به همکاران خود پیشنهاد کمک کنید، مانند برنامه ریزی برای ناهارهای تیمی یا یادداشت برداری در طول جلسات. انجام این کارها به شما فرصت می دهد تا با همکاران جدید خود تعامل داشته باشند و آن ها را در یک محیط با فشار کمتر بشناسید.
  • سبک های ارتباطی مختلف را بپذیرید: به یاد داشته باشید که همه به یک شکل ارتباط ایجاد نمی کنند و مهم است با اعضای تیم جدید خود وجه اشتراک پیدا کنید و با آن ها سازگار شوید. سعی کنید اندکی همرنگ جماعت باشید و از روش های تعاملی جدید استقبال کنید.
  • به باشگاه ها یا گروه های اداری ملحق شوید: اگر شرکت شما باشگاه یا گروه های اجتماعی دارد، به آن ها بپیوندید.

به کمک مقاله زیر این تیپ ها را بهتر بشناسید:

تیپ شخصیتی ESTJ: مسئولیت قبول کنید و ابتکار عمل را به دست بگیرید

افراد با تیپ شخصیتی ESTJ عملکرد عالی در قبول مسئولیت و به پایان رساندن کارها دارند. گرچه به عنوان چنین تیپی زمان آغاز یک کار جدید ممکن است به دلیل نداشتن کنترل بر شرایط احساس آشفتگی کنید. از طرفی نمی خواهید فورا دست به کار شوید و مسئولیت قبول کنید، چون ممکن است باعث سوتفاهم همکاران شما شود.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ESTJ:

  • بررسی کنید مسئولیت چه وظایفی را می توانید بر عهده بگیرید: به جای اینکه سعی کنید همه چیز را رهبری کنید، تمرکز خود را بر قبول مسئولیت و پیدا کردن راه حل ها در حیطه تخصص خود بگذارید.
  • قبل از نشان دادن توانایی و اعتماد به نفس خود به محیط کار و همکاران خود دقت کنید: قبل از انجام هر تغییری یا پیشنهادی، وقت بگذارید و ببینید کارها در محیط کار جدیدتان چطور پیش می رود. چون بهتر می توانید روابط و رفتار اعضای تیم خود را درک کنید و کمک می کند تصمیم های آگاهانه بگیرید.
  • شفافانه با مدیر خود ارتباط برقرار کنید: اگر در وظیفه شغلی شما خبری از نظم و راهنمایی نیست، از صحبت با مدیر خود درباره نگرانی هایتان و پیشنهادهایی که برای بهبود شرایط دارید، نترسید. رویکرد برخورد رک و مستقیم شما احتمالا مورد قدردانی قرار می گیرد و به اینکه نقش رهبر تیم را به شما واگذار کنند، کمک می کند.

برای شناخت بهتر این شخصیت ها، مقاله زیر را نیز بخوانید:

تیپ شخصیتی ESFJ: رابطه ایجاد کنید

افراد با تیپ شخصیتی ESFJ به خوبی با سایرین رابطه ایجاد می کنند و به عنوان چنین تیپ شخصیتی ممکن است نگران باشید که همکاران جدیدتان شما را نپذیرند یا به سختی در تیم آن ها جا بگیرید. ارتباط با سایرین و صحبت با آن ها زمانی که احساس آسیب پذیری می کنید و اینکه مطمئن نیستید چطور با تلاش های شما برخورد می کنند، یک مهارت است.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ESFJ:

  • کیک بیاورید! شاید روز اول نه، اما هر از چند گاهی آوردن کیک و شیرینی یخ جمع را می شکند و به همکاران خود نشان می دهید فردی با رفتار دوستانه و ملاحظه نگر هستید.
  • سوال بپرسید: مردم عاشق صحبت درباره خودشان هستند، بنابراین درباره وظایف و علایق همکاران خود از آن ها سوال کنید. انجام آن کمک خواهد کرد آن ها را بشناسید و یک وجه اشتراک به وجود آورید.
  • خودتان باشید: با آنکه ممکن است وسوسه شوید از همان ابتدا رفتار بیش از حد حرفه ای داشته باشید، اما از اینکه اجازه دهید شخصیت شما بدرخشد هراسی نداشته باشید. خونگرمی و جذابیتتان، شما را پیش همکاران جدیدتان عزیز و دوست داشتنی خواهد کرد.

برای درک بهتر روابط خود مقاله زیر را بخوانید:

تیپ شخصیتی ISTP: روشن فکر بمانید

افراد با تیپ شخصیتی ISTP متفکران مستقلی هستند که برای منطق و کارایی ارزش قائل می شوند. شروع شغل جدید اغلب باعث ایجاد آشفتگی در روتین ها و روش های جافتاده شما شده و باعث می شود احساس ناخوشایندی کنید و اینکه به آنجا تعلق ندارید.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ISTP:

  • از یادگیری فرایندهای جدید استقبال کنید: با آنکه ممکن است وسوسه شوید که همچنان فقط از دانسته های خود استفاده کنید، به یاد داشته باشید که هر اداره ای متفاوت بوده و ممکن است روش های موثرتری برای انجام کارها وجود داشته باشند.
  • از سوال پرسیدن نهراسید: مهم است رویه ها و انتظارهای شغل جدید خود را درک کنید. بنابراین اگر چیزی منطقی نیست، از سوال پرسیدن برای شفاف شدن شرایط یا توضیح بیشتر نترسید.
  • علائق و سرگرمی های غیرکاری خود را حفظ کنید: اینکه خارج از محیط کار نیز بتوانید علایق و سرگرمی های خود را دنبال کنید، کمک می کند احساس آرامش کنید و بیرون از اداره نیز هویتی برای خود داشته باشید.

این شخصیت ها را با پس از خواندن مقاله زیر بهتر بشناسید:

تیپ شخصیتی ISFP: یک محیط کار آرام درست کنید

افراد با تیپ شخصیتی ISFP، روح های حساسی هستند که برای هماهنگی و آرامش ارزش قائل می شوند و تغییر به راحتی آن ها را آشفته می کند. فشار داشتن عملکرد خوب در شغل جدید به خصوص برای این شخصیت ها خسته کننده است. چون به عنوان چنین تیپ شخصیتی نسبتا راحت استرس پیدا می کنید و حرف نابجای یک همکار جدید برایتان یک انتقاد بزرگ است.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ISFP:

  • یک محیط کار آرام درست کنید: اگر امکان آن وجود دارد، میز یا فضای کار خود را با رنگ های آرامشبخش، گیاهان یا تصاویر محبوبتان شخصی سازی کنید تا یک فضای آرام و خوشایند برای خود درست کنید.
  • برای استراحت بعد از کار وقت بگذارید: مطمئن شوید پس از کار به اندازه کافی برای استراحت و کسب مجدد انرژی وقت می گذارید. انجام آن کمک خواهد کرد اطلاعات جدید یا تجربه های روز خود را بدون آشفته شدن پردازش کنید.
  • مرزکشی کنید: با آنکه ممکن است با همکاران خود با مهربانی برخورد کنید، زمانی که لازم است از مرزکشی نترسید. به آن ها اجازه دهید بدانند که به کمی تنهایی نیاز دارید یا ترجیح می دهید درباره موضوعات خاصی در محیط کار حرف نزنید.

این شخصیت ها را به کمک مقاله زیر بیشتر بشناسید:

تیپ شخصیتی ESTP: چالش ها را قبول کنید

افراد با تیپ شخصیتی ESTP، به واسطه قدرت سازگاری و اعتماد به نفس خود شهرت دارند. ویژگی هایی که باید باعث شوند به عنوان چنین تیپ شخصیتی شغل جدید خود را مثل آب خوردن شروع کنید. اما اگر اسیر فرایندهای بی پایان آشنایی با محیط کار و وظایفتان شوید و نگران باشید مهارت ها و جذابیتی که باعث شدند شغل را به دست آورید در نقش جدید شما چه نتیجه ای برایتان خواهد داشت، احساس بی حوصلگی و نداشتن انرژی می کنید.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ESTP:

  • از فرایند یادگیری استقبال کنید: با آنکه ممکن است وسوسه شوید که فورا دست به کار شوید، کمی برای آشنایی با شرکت، تیم و نقش خود وقت بگذارید. انجام آن باعث خواهد شد سازمان را بهتر درک کنید و کمک می کند تصمیم های آگاهانه تری بگیرید
  • فعالانه دنبال چالش ها بگردید: شما از چالش ها لذت می برید، بنابراین سریعا چند چالش پیدا کنید و کاملا غرق آن ها شوید. انجام آن به مدیرتان نشان خواهد داد که مشتاق پذیرش چالش های بیشتری هستید و فشار را به خوبی می توانید تحمل کنید. همچنین میل خود به عمل کردن و تنوع را راضی نگه می دارید.
  • به یاد داشته باشید کمتر حرف بزنید و بیشتر گوش کنید: با آنکه جذابیت ذاتی شما یک دارایی فوق العاده است، فراموش نکنید که قبل از عمل کردن برای گوش کردن و مشاهده وقت بگذارید. انجام آن کمک خواهد کرد فرهنگ شرکت خود و شرایط و کارمندان آن را بهتر درک کنید و همچنین با همکاران خود روابط محکمتری شکل دهید.

به کمک مقاله زیر این شخصیت ها را بهتر بشناسید:

تیپ شخصیتی ESFP: با شغل خود مانند یک ماجراجویی برخورد کنید

افراد با تیپ شخصیتی ESFP پرانرژی و برونگرا هستند و از تعامل های اجتماعی لذت می برند. گرچه شروع یک شغل جدید چالش های خاص خود را برای این شخصیت ها دارد، یعنی آشنایی با افراد جدید، یادگیری وظایف جدید و کنار آمدن با سیاست های اداری.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ESFP:

  • هر روز را شبیه به یک ماجراجویی جدید بدانید: از چالش شروع شغل جدید استقبال کنید و به آن به عنوان فرصتی برای یادگیری و رشد بنگرید.
  • رفتار دوستانه داشته باشید، اما بیش از حد حرف نزنید: با آنکه همکاران شما شخصیت برونگرا و خوش برخورد شما را تحسین می کنند، به یاد داشته باشید که مرزهایی را نگه دارید و از صحبت بیش از حد درباره اطلاعات شخصی خود در محیط شغلی خودداری کنید.
  • حتی در لحظات پراسترس، مثبت نگر باشید: رفتار پرانرژی شما کمک به افزایش روحیه محیط کار می کند. بنابراین حتی زمانی که احساس آشفتگی می کنید، مثبت نگر بمانید. استراحت کردن در طول روز و تمرکز بر مراقبت از خود همچنین کمک می کند سطح انرژی خود را بالا نگه دارید.

این تیپ ها خصوصیات احتمالی زیر را دارند:

تیپ شخصیتی INFJ: از قدرت همدلی خود استفاده کنید

 افراد با تیپ شخصیتی INFJ به واسطه ذات همدل خود و درک دیدگاه های سایرین شناخته می شوند. شروع یک شغل جدید برای این شخصیت ها زمان مواجه شدن با روابط و محیط کار جدید ممکن است سخت باشد. اما شهود ذاتی و درک آن ها کمک می کند عملکرد عالی در محیط جدید داشته باشند.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی INFJ:

  • از مهارت های شنیداری خود استفاده کنید: برای شنیدن حرف های همکاران خود و آشنایی عمیق تر با آن ها وقت بگذارید. انجام آن نه تنها کمک خواهد کرد روابط محکمی شکل دهید، بلکه اطلاعات ارزشمندی درباره همکاری موثر با هر فرد به دست می آورید.
  • جلسات فردی داشته باشید: به عنوان تیپ INFJ، احتمالا از محیط های صمیمانه تر لذت می برید و ممکن است تعامل های گروهی شما را آشفته کند. وقت گذاشتن برای جلسات فردی با همکارانتان کمک می کند روابط محکم تری شکل دهید و از احساس خستگی و نداشتن انرژی خودداری کنید.
  • زمانی که لازم است، حرف خود را بزنید: با آنکه ممکن است ترجیح دهید از اختلاف خودداری کنید، از دفاع از خودتان یا سایرین اگر شرایط حکم می کند، نترسید. قدرت درک و همدلی شما باعث می شود یک وساطت کننده ارزشمند در حل اختلاف های محیط کار باشید و همکاران شما رویکرد ملاحظه نگر شما را تحسین خواهند کرد.

برای شناخت بیشتر این تیپ ها، مقاله زیر را مطالعه کنید:

تیپ شخصیتی INFP: زیاد سوال بپرسید

اگر به عنوان تیپ شخصیتی INFP شغل جدیدی را قبول کردید، احتمالا همسو با ارزش هایتان است و هر روز کار معناداری برای خود خواهید کرد. چنین چیزی باعث خواهد شد در آشنایی با محیط کار جدید و سازگاری با آن، نیمی از راه را سریعا طی کنید. چالش اصلی این خواهد بود که زمان برخورد با انتظارها در محیط کار جدید، خود واقعیتان را حفظ کنید.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی INFP:

  • از ایده های جدید استقبال کنید: با آنکه مهم است نسبت به ایده آل ها و ارزش های خود پایبند باشید، سعی کنید از یادگیری درباره شرکت موردنظر و فرایندهایش در طول چند هفته ابتدایی استقبال کنید. مثلا اگر تیم شما جریان کاری را دنبال می کند که برایتان ناآشنا است، سعی کنید سازگار شوید و قبل از پیشنهاد تغییرات ببینید چطور این جریان کار می کند.
  • همه نوع سوال بپرسید: ذات شما کنجکاو است و از درک عمیق تر موضوعاتی که برایتان جالب هستند، لذت می برید. از این کنجکاوی در روزهای ابتدایی کار خود برای پرسیدن سوال های هدفمند درباره نقشتان، اهداف سازمان و رویکرد تیم استفاده کنید. مثلا سوال «قبلا چه چیزی باعث می شد این وظیفه شغلی به خوبی پیش برود؟» کمک می کند رویکرد خود را برای سازگاری بی عیب با تیم تغییر دهید.
  • از همان اوایل روابط معنادار شکل دهید: در روزهای ابتدایی کار خود برای برقراری ارتباط های فردی با همکاران خود وقت بگذارید. از کار افراد تعریف کنید یا درخواست کنید پیشنهاد یا توصیه خود را به شما بدهند تا بتوانید با آن ها رابطه شکل دهید.

این افراد را با کمک مقاله زیر بهتر می شناسید:

تیپ شخصیتی ENFJ: درک روابط داخل تیم و اعضای آن را در اولویت بگذارید

افراد با تیپ شخصیتی ENFJ از محیط های تعاملی لذت می برند. بنابراین به عنوان چنین شخصیتی اولویت اصلی شما پیدا کردن جایگاهتان در یک تیم جاافتاده خواهد بود. هدف شما درک همکارانتان خواهد بود و اینکه چطور می توانید به صورت موثر با همدیگر کار کنید.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ENFJ:

  • به سبک ارتباطی همکاران خود دقت کنید: توجه کنید که چطور همکاران شما با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند و سعی کنید با سبک آن ها سازگار شوید. انجام آن کمک خواهد کرد سریعا اعتماد و رابطه را شکل دهید.
  • از مهارت های رهبری ذاتی خود استفاده کنید: شما عملکرد عالی در جمع کردن سایرین کنار یکدیگر و هدایت تیم به سمت یک هدف مشترک دارید. از این نقطه قوت برای پرورش کار تیمی در بین همکارن خود و کمک به اینکه همه احساس ارزشمندی و شنیده شدن کنند، استفاده کنید.
  • حواستان به اختلاف های بالقوه باشد: با آنکه ممکن است هماهنگی و آرامش را در محیط کار ترجیح دهید، همچنین مهم است با هر مشکل یا اختلافی که شکل می گیرد برخورد کنید.

این تیپ ها را با خواندن مقاله زیر بیشتر می شناسید:

تیپ شخصیتی ENFP: از طریق علایق مشترک روابط خالصانه برقرار کنید

افراد با تیپ شخصیتی ENFP اجتماعی و پرشور هستند و انرژی مسری دارند که مردم را کنار هم جمع می کند. با آنکه شروع یک شغل جدید ممکن است در ابتدا ترسناک باشد، از این فرصت برای آشنایی با مردم جدید و ایجاد رابطه بر اساس علایق مشترک استفاده کنید. 

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ENFP:

  • شبکه سازی قدرت برتر شما است: از جذابیت و مهارت های شبکه سازی ذاتی خود برای آشنایی تا جای ممکن با همکاران بیشتر استفاده کنید. انجام آن نه تنها کمک به ایجاد روابط خواهد کرد، بلکه همچنین درباره نقش های متفاوت در آن شرکت اطلاعاتی کسب می کنید.
  • از بیان ایده های خود خجالت نکشید: رویکرد مبتکرانه و خلاقانه شما هر تیمی را با دیدگاه های ارزشمندی آشنا خواهد کرد. از بیان ایده های خود و نظرتان در جلسات نترسید.
  • زمانی که لازم است، استراحت کنید: به عنوان تیپ شخصیتی ENFP ممکن است اسیر هیجان شغل جدید شوید و از مراقبت از خود غفلت کنید. فراموش نکنید در طول روز برای کسب انرژی مجدد و جلوگیری از فرسودگی، استراحت کنید.

این شخصیت ها را با خواندن مقاله زیر بهتر درک کنید:

تیپ شخصیتی INTJ: محیط جدید را مشاهده کرده و تحلیل کنید

افراد با تیپ شخصیتی INTJ در ایجاد راه حل های بهتر و موثرتر مصمم هستند، اما اگر شما را برای ایجاد تغییرات استخدام نکرده اند، قبل از اعمال هر تغییری برای درک ساختار و شرایط محیط جدید وقت بگذارید. در هفته های ابتدایی فقط باید سازمان و فرایندهای آن را بفهمید.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی INTJ:

  • فرهنگ شرکت را متوجه شوید: به عنوان یک تیپ INTJ، ممکن است برقراری ارتباط اجتماعی یا ایجاد روابط را در محیط کار جدید در اولویت نگذارید. اما مهم است که فرهنگ شرکت و رفتار و رویکرد تیم را برای همکاری موثر با همکاران خود درک کنید.
  • برای مشاهده و تحلیل وقت بگذارید: از توانایی ذاتی خود برای تفکر انتقادی و جمع آوری اطلاعات و ارزیابی وضعیت فعلی سازمان قبل از ارائه هرگونه پیشنهادی برای پیشرفت استفاده کنید.
  • از پرسیدن سوال های سخت نترسید: با آنکه ممکن است ترجیح دهید به تنهایی همه چیز را متوجه شوید، اگر لازم است درباره سوال پرسیدن برای درک یا کسب اطلاعات بیشتر تردید نداشته باشید. با این کار جلوی برداشت های اشتباه و سوتفاهم ها را خواهید کرد.

این تیپ ها را کمک مقاله زیر بیشتر بشناسید:

تیپ شخصیتی INTP: آماده بیایید

افراد با تیپ شخصیتی INTP میل دارند با جریان پیش بروند و از کنجکاوی ذاتی خود برای حرکت در مسیرهای جدید استفاده می کنند. با این حال زمان شروع یک شغل جدید مهم است که با آمادگی به سر کار بیایید و برنامه و هدف داشته باشید تا قبل از اینکه حتی شروع کنید، از مسیر خارج نشوید.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی INTP:

  • یک روتین صبح خوب داشته باشید: زود بیدار شوید، صبحانه خوبی بخورید و از نظر ذهنی برای روز پیش روی خود آماده شوید. انجام آن کمک خواهد کرد بیشتر احساس نظم کنید و آماده برخورد با چالش های یک شغل جدید باشید.
  • اهداف قابل دستیابی تعیین کنید: به عنوان یک INTP ممکن است در افکار و ایده های خود گم شوید. تعیین اهداف قابل دستیابی و مشخص کمک می کند در مسیر بمانید و تمرکز خود را بر وظیفه در دستتان بگذارید.
  • درخواست کمک یا توضیح کنید: با آنکه ممکن است ترجیح دهید خودتان همه چیز را متوجه شوید، در صورت لزوم برای کمک خواستن از همکاران یا سرپرستان خود تردید نداشته باشید. انجام آن نه تنها کمک خواهد کرد نقش خود را بهتر درک کنید، بلکه همچنین نشان می دهد میل به همکاری و یادگیری دارید.

این شخصیت ها را با مطالعه مقاله زیر بهتر بشناسید

تیپ شخصیتی ENTJ: ابتدا روابط را بسازید

به عنوان تیپ شخصیتی ENTJ، زمانی که فرصتی برای پیشرفت می بینید، فورا به سمت آن می روید. چنین رفتاری ممکن است خوشایند همکارانی که شما را نمی شناسند یا به نیت شما هنوز اعتماد ندارند، نباشد. روزها و هفته های اول را قبل از اینکه سعی کنید خود را مشهور کنید، صرف ساخت روابط کنید.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ENTJ:

  • ابتدا گوش کنید و بعد حرف بزنید: با همکاران خود حرف بزنید و فعالانه به حرف هایشان گوش کنید تا شرایط را متوجه شوید. انجام آن کمک خواهد کرد روابط در محیط کار و ساختار قدرت در سازمان را درک کنید.
  • انتظارها را مشخص کنید: مطمئن شوید که کاملا نقش خود و انتظارهای مافوق هایتان را درک می کنید. بنابراین با وجود میلی که به اعمال تغییرات دارید، از مرزها عبور نکنید.
  • تمرکز خود را بر اهداف کوچک بگذارید: با آنکه ممکن است ایده های بزرگ برای پیشرفت و بهبود شرایط داشته باشید، تمرکز خود را ابتدا بر اهداف و وظایف کوچکتر بگذارید. انجام آن کمک خواهد کرد اعتبار به دست آورید و اعتماد همکاران خود را پیش از قبول پروژه های بزرگتر جلب کنید.

اگر مدیر فردی با این تیپ شخصیتی هستید، مطلب عملکرد تیمی شخصیت ENTJ در تیم سازی را مطالعه کنید.

تیپ شخصیتی ENTP: بیشتر از آنکه حرف بزنید، گوش کنید

افراد با تیپ شخصیتی ENTP به واسطه قدرت اندیشیدن سریع، توانایی سریع برای پیدا کردن راه حل ها و استعداد صحبت کردن زیاد، شناخته شده اند. بنابراین از بیان نظرات خود نمی ترسید. اما زمان شروع یک شغل جدید بهتر است قبل از حرف زدن گوش کنید و نظرتان را خنثی نگه دارید تا زمانی که اطرافیانتان را بهتر بشناسید. انجام آن کمک خواهد کرد در بلندمدت روابط محکمتری شکل دهید.

نکاتی برای تیپ های شخصیتی ENTP:

  • از دیدگاه های جدید و متفاوت استقبال کنید: ممکن است به صورت ذاتی بخواهید بحث کنید و ایده ها را به چالش بکشید. اما حواستان باشد که ممکن است باعث ایجاد سوتفاهم در همکاران جدیدتان شود و سعی کنید گوش کنید و از دیدگاه هایشان چیزی یاد بگیرید.
  • سوال بپرسید: از کنجکاوی خود برای پرسیدن سوال های ملاحظه نگرانه استفاده کنید و علاقه خود برای آشنایی بیشتر با همکارانتان را نشان دهید.
  • درباره نقش جدید خود تحقیق کنید: از مدت زمانی که قبل از قبول نقش جدید خود در اختیار دارید، هوشمندانه استفاده کنید. شخصیت های ENTP به صورت ذاتی میل به رشد دارند. بنابراین از این فرصت برای اینکه تا جای ممکن یاد بگیرید استفاده کنید و به مافوق های خود نشان دهید چرا برای استخدام شما اشتباه نکردند.

مقاله زیر کمک می کند این افراد خود را بهتر درک کنند:


mbti (ام بی تی آی) شخصیت شناسی توسعه فردی خودشناسی


برای ثبت نظر بایستی ابتدا وارد شوید.