چطور دل رئیس خود را با توجه به تیپ شخصیتی او به دست آورید

1403/12/06 11:37 PM - یک ماه قبل


چه رئیس شما تیپ شخصیتی ترسناکی مانند شخصیت «میراندا پریسلی» فیلم شیطان پرادا می‌پوشد، «مایکل اسکات» گیج سریال آفیس یا شخصیت خونگرم و خوشبین «لزلی نوپ» سریال پارک ها و تفریحات داشته باشد، بدون تردید رابطه شما با او تاثیر قابل توجهی بر این می‌گذارد که چقدر از شغل خود لذت می برید و حتی چقدر موفق هستید. به همین علت شما باید تلاش کنید و دل رئیس خود را با انجام کارهایی که از نظر او ارزشمند است، به دست آورید.

شما با انجام کارهای مانند سر وقت آمدن به اداره، انجام موفقیت آمیز یک پروژه یا اینکه کاری کنید که رئیس شما پیش رئیس خود سربلند در آید، امتیازهای مثبتی از سوی او می گیرید. از طرفی به علت ریختن چایی روی او امتیاز منفی خواهید گرفت!

اما چطور می توانید دل رئیس خود را با انجام کارهای ارزشمند به دست آورید؟ نکته مهم در این قضیه درک تیپ شخصیتی او و تغییر رویکردتان طبق آن است. در این مقاله به این موضوع رسیدگی می کنیم. پس همراهمان بمانید. قبل از شروع اگر از تیپ شخصیتی خود مطمئن نیستید، می توانید در تست ام بی تی آی تست و تایپ شرکت کرده و گزارش کامل آن را نیز دریافت کنید.

تیپ شخصیتی ENFP: شخصیت اصلی او را بشناسید

افراد با تیپ شخصیتی ENFP همدل و برونگرا هستند و با هر کسی که دیدار می کنند، پتانسیل وجودی او را می بینند. این شخصیت ها عقیده دارند که هرکسی در زندگی داستان منحصر به فردی دارند و عاشق شنیدن داستان سایرین و در میان گذاشتن داستان خود هستند.

برای اینکه دل رئیس با تیپ ENFP خود را به درست آورید، تمرکز خود را بیشتر بر انجام عالی کارهایتان بگذارید و خالصانه به درک اینکه واقعا به عنوان یک انسان چه کسی است، توجه نشان دهید. درباره سرگرمی ها، علایق و زندگی خارج از محیط کار او حرف بزنید و از اینکه درباره خودتان نیز صحبت کنید، نترسید. ایجاد یک رابطه صادقانه و گرم، بدون شک اعتماد رئیستان را جلب خواهد کرد.

این شخصیت ها را با خواندن مقاله زیر بهتر درک کنید:

تیپ شخصیتی INFP: یک ابتکار غیرخودخواهانه را پیشنهاد دهید

کارهایی که معنای احساسی و هدف داشته باشند به افراد با تیپ شخصیتی INFP انگیزه می دهند و اغلب تمرکز آن ها بیشتر بر این است که بیشتر از آنچه که دریافت می کنند، به دنیا ارائه دهند. برای اینکه دل رئیس با تیپ INFP خود را به دست آورید، ابتکاری را پیشنهاد دهید که منعکس کننده ایده آل او باشد.

این ابتکار ممکن است چیزی کوچک مانند برنامه ریزی برای فروش شیرینی برای خیریه یا یک مسابقه دوی با هدف جمع آوری پول برای خیریه یا چیزی بزرگتر مانند انتخاب یک خیریه برای کمک مالی برای دپارتمان یا شرکت شما باشد. هرچی که انتخاب می کنید، مطمئن باشید که استدلال شما خالصانه باشد. شخصیت های INFP عمیقا برای صداقت ارزش قائل می شوند، بنابراین می خواهند بدانند که پیشنهادهای شما از ته دل و خالصانه است.

این افراد را با کمک مقاله زیر بهتر می شناسید:

تیپ شخصیتی INFJ: به بینش او اعتماد کنید

افراد با تیپ شخصیتی INFJ اعتماد قابل توجهی به شهود خود می کنند. حس ششم این افراد تقریبا مرموز می رسد و در قالب رویاهای صادقانه یا بینشی که به آن ها به نوعی وحی می شود، به این شخصیت ها اطلاعاتی می دهد و خود آن ها به سختی می توانند این حس باطنی را توضیح بدهند.

برای افرادی که حقایق محک زده شده و حقیقی را نسبت به ایده های انتزاعی ترجیح می دهند، سخت است که به ایده های این شخصیت ها که از ناکجاآباد می آید اعتماد کنند. اما این اعتماد به خوبی ارزشش را دارد. شهود این شخصیت ها ممکن است مرموز باشد، اما معمولا دقیق است. به آن ها نشان دهید که به حس ششمشان اعتماد دارید و آن ها در مقابل به شما اعتماد خواهند کرد.

برای شناخت بیشتر این تیپ ها، مقاله زیر را مطالعه کنید:

تیپ شخصیتی ENFJ: کمک او را بخواهید و در مقابل به او کمک کنید

افراد با تیپ شخصیتی ENFJ ذات همدل و مراقبی دارند و رهبران مهربانی خواهند بود که همیشه مایل هستند کمک کنند. اگر نیاز به توصیه دارید، برای درخواست آن تردید نکنید. چون این شخصیت ها از اینکه به عنوان یک فرد خردمند نگریسته شوند، از شما تشکر می کنند.

گرچه، میل این افراد به کمک به سایرین اغلب منجر به فرسودگی می شود. اگر متوجه شدید مدیر شما آشفته است یا همزمان کارهای خیلی زیادی را انجام می دهد، به او پیشنهاد کمک کنید. مهربانی و درک شما احترام و دل او را به دست خواهد آورد.

این تیپ ها را با خواندن مقاله زیر بیشتر می شناسید:

تیپ شخصیتی ESFJ: او را به ناهار دعوت کنید

افراد با تیپ شخصیتی ESFJ شخصیت های خونگرم و اجتماعی هستند که دوست دارند در جوامع خود احساس ارزشمندی کنند. با آنکه این افراد برای ساختار محیط کار و سلسله مراتب آن ارزش قائل می شوند، همچنین عاشق این هستند که احساس تعلق و تحسین کنند.

برای اینکه دل رئیس تیپ ESFJ خود را به درست آورید، می توانید هر از چند گاهی او را به همراه همکاران خود به ناهار دعوت کنید. این تدبیر روشی ساده اما موثر است که احساس کنند بخش مهمی از تیم هستند.

برای درک بهتر روابط خود مقاله زیر را بخوانید:

تیپ شخصیتی ISFJ: قدردانی خود را ابراز کنید

افراد با تیپ شخصیتی ISFJ شخصیت های آرام و وظیفه شناس هستند که مدیران قابل اعتمادی خواهند بود و همیشه آماده اند که کمک کنند. گرچه طبیعت تودار این افراد به این معناست که اغلب مشارکت هایشان دیده نمی شوند یا حتی از روی وظیفه احساس می شود.

اگر مدیری با تیپ ISFJ دارید، تلاش کنید زمانی که به شما کمک می کند از او تشکر کنید، خواه به صورت شخصی یا از طریق ایمیل. انجام آن روز او را خواهد ساخت و به اندازه کافی امتیاز مثبت برایتان به همراه دارد.

به کمک مقاله زیر این تیپ ها را بهتر بشناسید:

تیپ شخصیتی ISFP: از آزادی که به شما می دهد استقبال کنید

افراد با تیپ شخصیتی ISFP روح های خلاق و آزادی هستند که در قالب مدیر به اندازه کافی به اعضای تیم خود آزادی می دهند که کارهایی که انتخاب می کنند انجام دهند. چنین رفتاری از نظر سایر تیپ های ادراکی مانند یک برکت است چون آن ها نیز از سخت گیری و انعطاف پذیری نداشتن تنفر دارند.

گرچه از نظر کسانی که از نظم و ساختار لذت می برند، این استقلال ممکن است آشفته کننده و اضطراب آور باشد. اما تلاش برای اینکه رئیس با تیپ ISFP خود را تغییر دهید یا نظم و ساختار بیشتری را تحمیل کنید، فقط استرس را به ماجرا اضافه می کند (و بخشی از امتیازهای مثبت خود را جای او از دست می دهید).

بهتر است از استقلالی که او به شما پیشنهاد می دهد استقبال کنید و اگر لازم است برای حفظ نظم سیستم ها و قوانین خود را داشته باشید.

این شخصیت ها را به کمک مقاله زیر بیشتر بشناسید:

تیپ شخصیتی ESFP: دیدگاهی خوشبینانه داشته باشید

افراد با تیپ شخصیتی ESFP شخصیت های پرانرژی و عاشق سرگرمی هستند که در زندگی رویکرد مثبت نگری را در پیش می گیرند. چون این شخصیت ها از انرژی مثبت تغذیه می کنند و می خواهند محیط کار انگیزه بخشی به وجود آورند، خوشایند افرادی که بیش از حد منفی نگر یا انتقادجو هستند، نیستند.

بدون تردید گاهی احساسات منفی شکل می گیرند و نباید چالش ها را از مدیر خود مخفی کنید. اما اینکه چه دیدگاهی به مسائل داشته باشید، نکته مهمی در به دست آوردن امتیازهای مثبت و نظر رئیستان است. به جای تمرکز بر مسائل منفی و بد، در مطرح کردن یک مشکل با رئیس با تیپ ESFP خود رویکرد راه حل محور را در پیش بگیرید.

این تیپ ها خصوصیات احتمالی زیر را دارند:

تیپ شخصیتی ISTJ: بر حقایق تمرکز کنید

افراد با تیپ شخصیتی ISTJ استدلال منطقی و واقع گرایی را تحسین می کنند. آن ها افراد وظیفه شناسی هستند که به صداقت، منطقی بودن و نشان دادن بهترین خود در محیط کار ایمان دارند. چون کارایی برای این شخصیت ها مهم است، زیاد برای زیردستانی که بیش از حد احساسی یا ناکارآمد هستند، وقت نمی گذارند.

شما می توانید دل این افراد را با صحبت نکردن درباره چیزهای سطحی و بی اهمیت در جلسات و گفتگوها به دست آورید. از ایده های خود با مثال های قطعی پشتیبانی کنید و تمرکز خود را برای حقایق بگذارید و از استفاده بیش از حد از جملات احساسی خودداری کنید.

این تیپ ها در حالت ناسالم خود ویژگی های زیر را دارند:

تیپ شخصیتی ESTJ: دنبال راه هایی برای بهبود کارایی بگردید

افراد با تیپ شخصیتی ESTJ شبیه به شخصیت های ISTJ برای منطق و جدیت ارزش قائل می شوند. آن ها در محیط کار دنبال راه هایی برای بهبود عملیات کاری می گردند و با شناسایی ناکارآمدی ها و اصلاح آن ها، به نتایج می رسند.

معنای آن این است که آن ها می خواهند در محیط کار بهترین خود را نشان دهید. این شخصیت ها وقت زیادی برای افراد غیرمنظم یا کسانی که مرتکب اشتباه به علت بی دقتی می شوند، ندارند. اما علاوه بر اینکه نهایت تلاش خود را می کنید، می توانید دل رئیس خود را با گشتن به دنبال فرصت هایی برای بهبود کارایی در کسب و کار، بیشتر به دست آورید.

فقط مطمئن شوید که از ایده های خود با حقایق و داده های قطعی پشتیبانی می کنید. این تیپ برای تصمیم گیری به استدلال منطقی تکیه دارد، بنابراین به حس درونی یا ایده های ظاهرا تصادفی شما اعتماد نخواهد کرد.

برای شناخت بهتر این شخصیت ها، مقاله زیر را نیز بخوانید:

تیپ شخصیتی ESTP: یک پروژه جدید را پیشنهاد دهید

افراد با تیپ شخصیتی ESTP از حرکت خلاف هنجارها خوشحال می شوند. این افراد عمل گرا و مبتکر هستند و دوست دارند به رشد و یادگیری ادامه دهند. در حقیقت این تیپ در محیطی که بیش از حد خشک باشد با چالش روبرو می شود، محیطی که از نظرش خفه کننده و خسته کننده باشد.

بنابراین شما می توانید دل رئیس با تیپ ESTP خود را با پیشنهاد یک پروژه کاملا جدید ببرید، چیزی تازه و هیجان بخش که هر دو بتوانید غرق آن شوید. فقط به یاد داشته باشید که بیش از حد اسیر جزئیات و برنامه ریزی نشوید.

شخصیت های ESTP ذهنیت پذیرش شکست به عنوان سنگ بنای پیشرفت را دارند. آن ها ترجیح می دهند فورا دست به کار شوند و در امتداد مسیر سازش پیدا کنند، به جای اینکه وقت زیادی برای تحلیل خطرات و پاداش های بالقوه بگذارند.

به کمک مقاله زیر این شخصیت ها را بهتر بشناسید:

تیپ شخصیتی ISTP: اگر امکان برگزاری جلسه با یک ایمیل است، آن را بفرستید

افراد با تیپ شخصیتی ISTP به اصطلاح گرگ هایی تنها هستند. یعنی شخصیت های فوق العاده مستقل، متبکر و عمل گرا. اگر رئیس شما تیپ ISTP دارد، ممکن است متوجه باشید که کاملا تودار است. به سختی می توان متوجه شد به چه چیزی فکر می کند و این شخصیت ها جزو تیپ هایی نیستند که زیاد حرف بزنند.

با آنکه چنین رفتاری ممکن است روی اعصاب باشد، در واقع برای به دست آوردن دل رئیس خود باید به آن توجه کنید. این تیپ به هر حال درونگرا است و برای اینکه بهترین خود را نشان دهد، به اندازه کافی باید تنها باشد.

بنابراین اگر بتوانید به جای برنامه ریزی برای یک جلسه به او ایمیل بفرستید یا پیام بدهید، این کار را انجام دهید! آن ها بدون شک بابت احترامی که به وقتشان می گذارید، از شما تشکر خواهند کرد.

این شخصیت ها را با پس از خواندن مقاله زیر بهتر بشناسید:

تیپ شخصیتی ENTP: انتقاد را به دل نگیرید

افراد با تیپ شخصیتی ENTP کنجکاو هستند، سریع فکر می کنند و از ایده های جدید و حل مشکلات لذت می برند. با آنکه این شخصیت ها ممکن است رؤسای کاریزماتیک و ترقی خواه باشند، همچنین فوق العاده رک هستند.

اینطور نیست که آن ها می خواهند مهربان نباشند. بلکه بیشتر از هر چیزی برای منطق ارزش قائل می شوند. آن ها به صورت ذاتی منتقد هستند و به بحث علاقه دارند و هرگونه ایده ای را که در آن نقص ببینند، به چالش می کشند.

برای اینکه دل رئیس با تیپ ENTP خود را به دست آورید، بازخورد او را به دل نگیرید. انتقاد آن ها متوجه شخص شما نیست، بلکه فقط بر پیدا کردن بهترین راه حل تمرکز دارند. به این موضوع دقت کنید و رابطه شما با رئیس با تیپ ENTP تان به شکل قابل توجهی بهبود خواهد یافت.

مقاله زیر کمک می کند این افراد خود را بهتر درک کنند:

تیپ شخصیتی INTP: مفاهیم را ارائه بدهید نه جزئیات

افراد با تیپ شخصیتی INTP به عنوان شخصیت های تفکری شهودی، در دنیای ایده ها و مفاهیم انتزاعی زندگی می کنند. از چه چیزی نفرت دارند؟ جزئیات بسیار زیاد. آین تیپ نمی خواهد هر قدمی را که برای رسیدن به ایده خود یا یک جواب بر می دارید، بداند.

آن ها فقط می خواهند درکی از تصویر بزرگ ماجرا داشته باشند و اینکه گام بعدی چیست. حتی بهتر است که سعی کنید پیش آن ها با یک ایده یا مشکلی بروید که بخواهید درباره آن طوفان ذهنی کنید. ایده پردازی و طوفان ذهنی چیزی است که شخصیت INTP به آن در محیط کار فوق العاده علاقه دارد و بدون تردید به شما امتیاز مثبتی می دهد.

این شخصیت ها را با مطالعه مقاله زیر بهتر بشناسید

تیپ شخصیتی ENTJ: از خودتان دفاع کنید و توانمند باشید

افراد با تیپ شخصیتی ENTJ معمولا شخصیت های بزرگی دارند. آن ها افرادی مطمئن و با اراده قوی هستند که می خواهند در محیط کار مسئولیت قبول کنند. با آنکه این ویژگی ها باعث می شود به صورت ذاتی مدیر باشند، اعتماد به نفس آن ها اعضای ساکت تر تیم را در سایه قرار می دهد که ممکن است به جای بیان ایده های خود، از حرف های او پیروی کنند.

اما شخصیت های ENTJ از ته دل می خواهند اعضای تیمشان موفق شوند و برای افرادی که با اعتماد به نفس دیدگاه و ایده های خود را مطرح می کنند احترام می گذارند و آن ها را تحسین می کنند. به خصوص اگر این ایده ها عملکرد تیم را بهبود ببخشند.

اگر مدیر فردی با این تیپ شخصیتی هستید، مطلب عملکرد تیمی شخصیت ENTJ در تیم سازی را مطالعه کنید.

تیپ شخصیتی INTJ: پیشاپیش جلسات را برنامه ریزی کنید

افراد با تیپ شخصیتی INTJ شخصیت های استراتژیست و برنامه ریز هستند و برای اندیشیدن و ایده پردازی نیاز دارند به اندازه کافی تنها باشند. این تیپ به مدیریت خرد علاقه ندارد، بنابراین به اندازه کافی فضا در اختیار شما می گذارد که فعالانه و به صورت مستقل کار کنید.

بدون تردید در امتداد راه به کمک و نظر آن ها نیاز خواهید داشت. اما در برابر میل خود به کوبیدن بر در اتاق آن ها و تماس گرفتن بدون اطلاع قبلی خودداری کنید. شخصیت های INTJ منظم و ساختارمند هستند و میانه خوبی با غافل گیری ندارند. برای اینکه دل آن ها را به دست آورید، پیشاپیش برای برنامه ریزی درباره یک جلسه به آن ها ایمیل بزنید یا پیام بدهید تا بتوانند طبق آن آماده شوند و به صورت کامل به شما توجه کنند.

این تیپ ها را کمک مقاله زیر بیشتر بشناسید:

10 چیزی که افراد در مورد تیپ های شخصیتی INTJ اشتباه متوجه شده اند


mbti (ام بی تی آی) شخصیت شناسی توسعه فردی خودشناسی


برای ثبت نظر بایستی ابتدا وارد شوید.