1400/08/05 5:32 PM - 3 سال قبل
افراد درونگرا با تیپ شخصیتی INFP معمولا ساکت و آرام هستند. قرار گرفتن در موقعیت های مختلف اجتماعی باعث تخلیه انرژی آن ها می شود و در بیشتر مواقع ترجیح می دهند تنها با گروهی از دوستان نزدیک خود تعامل داشته باشند.
البته کم حرفی و تمایل آن ها به تنهایی را نباید با خجالتی بودن اشتباه گرفت. آن ها از تنهایی خود لذت می برند و در مواقع تنهایی انرژی کسب می کنند.
INFP ها معمولا به قدرت شهود خود متکی هستند و تیپ شخصیتی INFP بیشتر از جزئیات و ریزه کاری ها، بر تصویر بزرگ ماجرا تمرکز می کنند. با وجود این، آن ها می توانند در مورد چیزهایی که واقعا برایشان اهمیت دارند بسیار دقیق باشند.
آن ها همچنین به احساسات درونی خود بها می دهند و بیشتر تصمیمات خود را تحت تاثیر نگرانی ها و احساسات خود می گیرند تا اطلاعات عینی. INFP ها معمولا تصمیمات مهم خود را تا زمانی که در شرایطشان تغییری ایجاد شود به تعویق می اندازند.
اما زمانی که تصمیم خود را گرفتند بیش از این که منطقی باشد، بر اساس ارزش های شخصی خودشان خواهد بود. یکی از ویژگی های مثبت افراد این تیپ شخصیتی علاقه بیش از حد آن ها به تبدیل دنیا به مکانی بهتر است.
تیپ شخصیتی INFP در تضاد با تیپ ESTJ است. افراد تیپ شخصیتی INFP به INTP ها و ENFJ ها نیز شباهت دارند.
برای اطلاع از سازگاری افراد این تیپ شخصیتی با دیگر افراد، توصیه می کنیم مطلب «سازگاری تیپ شخصیتی INFP با دیگر شخصیت های MBTI» را مطالعه کنید. اگر از تیپ شخصیتی خود مطمئن نیستید و یا آن را نمی دانید در تست MBTI شرکت کنید.
در محیط کاری نمی توان افراد تیپ شخصیتی INFP را با پول خرید یا کنترل کرد، زیرا آن ها ترجیح می دهند مشغول به انجام کاری شوند که با ارزش های شخصی شان همسو باشد و به واسطه آن بتوانند به دیگران کمک کنند.
INFP ها معمولا با چشم اندازهای بزرگ خود انگیزه می گیرند. افکار و انگیزه های یک INFP به آن ها کمک می کنند با مشکلات و مسائل درگیر شوند. آن ها از فرآیند حل مسئله لذت می برند و علاقه خاصی به حل مسائل پیچیده دارند.
افراد با تیپ شخصیتی INFP طرفدار نوآوری هستند و دوست دارند به واسطه ایده های جدید خود شرایط دیگران را بهبود بخشند. این تیپ شخصیتی با نام میانجی گر نیز شناخته می شوند.
یک شغل ایده آل برای INFP ها، به آن ها اجازه می دهد از ویژگی های خاص و منحصر به فرد خود استفاده کنند و در کار خلاقیت به خرج دهند. آن ها همچنین از کار مستقلی که در آن بتوانند زمان و تاریخ تکمیل کارهایشان را کنترل کنند لذت می برند. با تست MBTI شخصیت خودتان را بشناسید.
این افراد با وجود تمایل به آزادی و مستقل بودن در کار، معمولا از کار تیمی استقبال می کنند. هنگامی که یک INFP با دیگران کار می کند همکاری، حمایت و انعطاف پذیری همکارانشان، و همچنین همسویی هدف ها و علایق خود و دیگران برایشان اهمیت دارد.
INFP های دلسوز و خلاق تمایل به انتخاب مشاغلی دارند که با ارزش های شخصی آن ها در یک راستا قرار داشته باشند و باعث شکوفایی توانایی ها و خلاقیت آن ها شوند.
بسیاری از افراد این تیپ شخصیتی در شغل هایی فعالیت دارند که به واسطه آن ها به مردم خدمت رسانی و کمک می شود. جایی که حس شفقت و همدلی آن ها به راحتی به دیگران انتقال پیدا کند.
INFP ها همچنین ممکن است در مشاغل هنری و خلاقانه که به آن ها اجازه تفکر خلاق و شکوفایی توانایی هایشان را می دهد، فعالیت داشته باشند.
همان طور که گفته شد، این افراد به کمک کردن و شرکت در فعالیت های خلاقانه لذت می برند، پس چنین شغل هایی معمولا برای آن ها ایده آل هستند:
در ابتدا، به این نکته که افراد فارغ از تیپ شخصیتی خود می توانند در مشاغل متعددی موفق باشند دقت داشته باشید. با این حال، بعضی مشاغل به خوبی با استعدادهای ذاتی INFP ها هماهنگ و سازگار هستند به همین علت امکان موفقیت این افراد در آن ها بسیار بیشتر است.
این در حالی است که بسیاری از مشاغل نیاز به شیوه هایی از تفکر، اخلاق و ارزش ها دارند که معمولا در افراد با این تیپ شخصیتی یافت نمی شود.
چنین مشاغلی که INFP ها را وادار به چیزی که نیستند می کنند، ممکن است باعث تخلیه بیش از حد انرژی در این افراد شود. در چنین حالتی شغل آن ها استرس زا یا خسته کننده خواهد بود و جذابیت خود را به کلی از دست می دهد.
برای اطلاع بیشتر از شغل ایده آل خود مطابق روحیات و ویژگی های شخصیتی خود بهتر است تست دیسک را انجام دهید.
بر اساس داده های جمع آوری شده از نظرسنجی های عمومی، مشاغل زیر از محبوبیت کمتری میان افراد با تیپ شخصیتی INFP برخوردار هستند:
INFP ها افراد حمایتگر و خلاقی هستند که با درک هم گروهی های خود برای ایجاد وحدت میان اعضا تلاش می کنند.
آن ها با دید باز و درک بالای خود به دیدگاه ها و نظرات دیگران گوش فرا می دهند و با ارائه راه حل ها و ایده های خلاقانه که اولویت همه اعضا را در بر می گیرد، مشکلات آن ها را حل خواهند کرد.
این تیپ شخصیتی متفکرانی منعطف و مبتکر هستند و به تمام گزینه های موجود فکر می کنند، البته به شرطی که با ارزش هایشان سازگاری داشته باشند.
INFP ها در گروه هایی که خلاقیت، اهداف و چشم اندازهای بزرگ نقش عمده ای داشته باشند، بهترین عملکرد خود را ارائه خواهند داد. این افراد می خواهند به همراه دیگر اعضای تیم هدف را به خوبی درک کنند و برای رسیدن به آن تلاش کنند.
آن ها همچنین دوست دارند اعضای گروه علاوه بر تعهد به هدف تمام اعضای گروه، مایل به کشف ایده های جدید برای رسیدن به شرایط ایده آل خود باشند.
INFP ها ممکن است هنگامی که در تیم هایی که به شدت عملگرا هستند و مسائل مهم تر یا گزینه های جایگزین را در نظر نمی گیرند، از کار گروهی خسته و زده شوند. افراد این تیپ شخصیتی علاقه به حضور در محیطی با افراد حمایتگر و دارای قدرت درک بالا دارند.
ممکن است آن ها با حضور در گروه هایی که رقابت و درگیری بالایی دارند، دچار مشکل شوند. همچنین قضاوت و منفی نگری نیز باعث سرکوب استعداد آن ها در یافتن راه حل خلاقانه برای مسائل خواهد شد.
INFP هایی که در جایگاه رهبر یک گروه قرار می گیرند، از طریق دید مثبت و تشویق دیگران به آن ها انگیزه می بخشند. آن ها افرادی بسیار ایده آل گرا هستند و هنگام کار و فعالیت در جهت رسیدن به یک هدف بسیار مهم، عزمی راسخ دارند.
افراد تیپ شخصیتی INFP اغلب می توانند پتانسیل ها و توانایی ذاتی دیگران را ببینند و قدرت خاصی نیز در انگیزه بخشی و تشویق آن ها دارند.
این افراد رهبران حمایتگر و خلاقی هستند که دیگر اعضای گروه خود را تشویق به فکر کردن خارج از چارچوب می کنند.
به دلیل ذات انعطاف پذیر و تمایل شدیدشان به هماهنگی، ممکن است از دوراهی ها فراری باشند و حتی در صورت قرار گرفتن در یک دوراهی و اجبار به گرفتن یک تصمیم دشوار، آن ها را به تاخیر بیاندازند.
آن ها بهترین عملکرد ممکن را در گروه هایی نشان می دهند که افراد تفکرات و اهدافی مشابه دارند و به چشم اندازهای خود متعهد هستند.
INFP ها اعتقاد دارند می توانند جهان را به مکانی بهتر تبدیل کنند. آن ها همچنین تمرکز زیادی روی پیشرفت شخصی خود و اطرافیانشان دارند. رهبرانی با این تیپ شخصیتی معمولا ترجیح می دهند از کانون توجه دور باشند اما زمانی که پای مسائل مهم در میان باشد، حاضر به انجام هر کاری هستند.
INFP ها رویکردی آرام و معمولی به زندگی دارند و به بیشتر چیزها اهمیت چندانی نمی دهند. آن ها تنها نگران چیزهایی هستند که علاقه عمیق و شدیدی به آن ها دارند.
این افراد همچنین دوست ندارند طبق برنامه ریزی ها عمل کنند. اگر برنامه ریزی نیز انجام دهند، تنها به این دلیل است که آن را ضروری می دانند.
INFP ها علی رغم ظاهر آرام و بی خیالشان، ایده آل هایی دارند که آن ها را تنها برای نزدیکان خود بیان می کنند. اگر این افراد معتقد باشند کاری که انجام می دهند، آن ها را در رسیدن به هدف خود یاری می کند، بسیار پیگیر، باانگیزه و متمرکز خواهند شد و توقعات بالایی از خودشان دارند.
INFP ها به واسطه ایده آل هایشان رهبرانی الهام بخش هستند. در هنگام به اشتراک گذاری اهداف و ایده آل های خود با دیگران، بدون کمترین تلاشی برای آن ها الهام بخش خواهند بود.
آن ها عمیقا نسبت به نقص های موجود در جامعه حساس هستند، به ویژه نقص هایی که حقوق و ارزش های انسان را نقص می کند. آن ها همچنین برای حل چنین مشکلاتی راه حل های خوبی ارائه می دهند.
با این حال، رهبران با تیپ شخصیتی INFP باید توجه داشته باشند به بسیاری از این ایده آل ها توجه نکنند، زیرا در صورت افراط ممکن است باعث خستگی و ناامیدی هم گروهی های خود شوند.
INFP ها همچنین ممکن است تمایل زیادی به تمرکز بیش از حد روی چشم انداز بلند مدت داشته باشند و در نتیجه به تغییرات کوچک و تدریجی توجه نکنند.
رهبران INFP کسانی را تشویق می کنند که به پتانسیل ذاتی او اعتقاد دارند. آن ها با همان دیدگاه متفاوتی که به شرایط نگاه می کنند به افراد می نگرند و می توانند به خوبی پتانسیل های مختلف موجود در دیگران را تشخیص دهند.
آن ها همچنین بسیار فهمیده هستند و می توانند به سرعت متوجه افکار و قصد دیگران شوند. این ویژگی از افراد INFP مشاورانی خوب و موفق می سازد.
با این حال رهبران INFP ممکن است از ارائه بازخوردها و نظرات منفی اجتناب کنند، حتی زمانی که گفتن چنین نظراتی سازنده و ضروری است.
آن ها همچنین ممکن است بیش از حد با دیگران سازگار شوند و مورد اعتماد آن ها قرار گیرند. این امر ممکن است منجر به رها کردن مقام رهبری برای جلب رضایت پیروانشان شود.
INFP ها رهبرانی هستند که حتی بدون داشتن برنامه ریزی مشخصی، مایل به دنبال کردن تصورات و چشم اندازهای بزرگ آینده خود هستند. آن ها ترجیح می دهند به جای تمرکز روی برنامه ریزی، با شرایط موجود سازگار شوند و مطابق آن عمل کنند.
افرادی که تیپ شخصیتی INFP دارند، از خود و تیمشان بهترین چیزها را می خواهند و کاملا کمال گرا هستند. با این حال چنین افرادی معمولا ممکن است حین عمل به جزئیات توجه نکنند و به برنامه زمانی پایدار نباشند که ممکن است برخی اعضای گروه را ناامید کند.
در این قسمت نکات مهمی برای کمک به توسعه رهبری این افراد آورده شده است.
اگر بیش از حد روی مسائل کم اهمیت تمرکز کنید ممکن است سود و زیان ها را از یاد ببرید. بهتر است در یک کسب و کار، تصمیمات خود را براساس سودآوری خود و در جهت پایداری کسب و کارتان بگیرید.
با این حال، استفاده از اختیاراتی که به عنوان یکّ رهبر دارید مفید خواهد بود. شما در مقام یک رهبر باید به دیگران دستور دهید تا وظایف خود را به خوبی انجام دهند و آن ها ملزم به انجام دستورات شما هستند حتی اگر با شما موافق نباشند.