1403/06/19 11:53 PM - 2 ماه قبل
با آنکه همه در بخشی از زندگی ممکن است احساس کنند جهت آن را گم کرده اند، دلایل آن تا حد زیادی بستگی به تیپ شخصیتی شما دارد. در این مقاله می گوییم چرا با توجه به تیپ شخصیتی MBTI خود در زندگی ممکن است احساس سردرگمی کنید و چطور می توانید مسیر خود را مجددا پیدا کنید. پس همراهمان بمانید. قبل از شروع اگر از تیپ شخصیتی خود مطمئن نیستید، می توانید در تست ام بی تی آی تست و تایپ شرکت کرده و گزارش کامل آن را نیز دریافت کنید.
افراد با تیپ شخصیتی INFP زمانی که در موقعیت هایی قرار می گیرند که چیزی خالص نیست یا با باورهای عمیق آن ها همخوانی ندارد، احساس سردرگمی می کنند. علاوه بر این، اگر آن ها در موقعیتی باشند که نتوانند تغییری را رقم بزنند، مانند استعفا ندادن به دلیل مشکلات مالی از شغلی که روحشان را آزار می دهد، توانایی خود برای زندگی صادقانه را زیر سوال می برند که به وجود آن ها لطمه می زند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی INFP سردرگم:
این افراد را با کمک مقاله زیر بهتر می شناسید:
افراد با تیپ شخصیتی INTP زمانی احساس سردرگمی کنند که نیاز دائم آن ها به زیر سوال بردن همه چیز، باعث شود نامطمئن و آشفته باشند. آن ها اغلب عمیقا درباره معانی زندگی خود فکر می کنند که نتیجه آن رسیدن به این درک است که هیچ چیزی را با اطمینان نمی توان دانست. این موضوع باعث می شود به سختی بتوانند در دنیایی که ظاهرا پر از عدم قطعیت است، احساس حضور واقعی کنند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی INTP سردرگم:
این شخصیت ها را با مطالعه مقاله زیر بهتر بشناسید
زندگی از نظر افراد با تیپ شخصیتی ISFP فقط یعنی آزادی بیان و آن ها زمانی که نتوانند از ریتم خود پیروی کنند و آزادانه خودشان باشند، احساس سردرگمی می کنند. اجبار به پیروی از یک برنامه زمانی خشک یا روتین سخت گیرانه در خانه، باعث می شود احساس خفگی کنند و به این فکر می افتند که چه مشکلی برایشان وجود دارد.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ISFP سردرگم:
مقاله زیر را برای درک خصوصیات خود حتما بخوانید:
افراد با تیپ شخصیتی ISTP به شیوه خود کارها را پیش می برند و زمانی که در موقعیت هایی باشند که احساس محدودیت یا کنترل شدن بیش از حد کنند، مانند شغل ها یا روابط محدودکننده، احساس سردرگمی می کنند. اما رهایی برای آن ها سخت است، چون باید درباره آن صحبت کنند و این شخصیت ها تحت هر بهایی از بروز اختلاف خودداری می کنند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ISTP سردرگم:
خود را با پس از خواندن مقاله زیر بهتر بشناسید:
افراد با تیپ شخصیتی INFJ با وجود ذات اجتماعی خود زمانی که اسیر روابطی می شوند که عمق و درک متقابلی که آرزو دارند فراهم نکنند، احساس سردرگمی می کنند. در همین حین برای آن ها سفره دل خود را باز کردن و آشکارکردن خود واقعیشان سخت است که باعث می شود به سختی بتوانند ارتباط های عمیق و صادقانه برقرار کنند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی INFJ سردرگم:
برای شناخت بیشتر این تیپ ها، مقاله زیر را مطالعه کنید:
افراد با تیپ شخصیتی INTJ به واسطه رویای قوی که برای آینده خود دارند انگیزه پیدا می کنند و آن ها این آینده را با برنامه های دقیقی که طبق منطق و واقع گرایی باشد، دنبال می کنند. آن ها زمانی احساس سردرگمی می کنند که با وجود تمام برنامه ریزی های خود نتوانند به نتایج دلخواه برسند. در نتیجه قدرت تفکر خود را زیر سوال می برند که نتیجه آن خودتردیدی و گم کردن مسیر است.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی INTJ سردرگم:
این تیپ ها را به کمک مقاله زیر بیشتر بشناسید:
افراد با تیپ شخصیتی ISFJ به واسطه تعهد قوی که به وظایف و میل به خدمت به سایرین دارند در زندگی انگیزه پیدا می کنند. بنابراین ممکن است زمانی احساسی سردرگمی کنند که مسئولیت های زیادی را قبول کرده اند و حتی نمی دانند از کجا شروع کنند! این افراد در تلاش برای آنکه برای همگان همه چیز باشند، سلامت خود را تا حد فرسودگی و خستگی نادیده می گیرند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ISFJ سردرگم:
این تیپ ها را به کمک مقاله زیر بیشتر بشناسید:
افراد با تیپ شخصیتی ISTJ زمانی که زندگی بیش از حد غیرقابل پیش بینی و خارج از کنترل شود، احساس سردرگمی می کنند. این اتفاق معمولا در زمان تغییرات مهم زندگی مانند نقل مکان به یک شهر جدید یا از دست دادن یک شغل رخ می دهد. این تغییرات برای همه استرس زا هستند، اما به خصوص برای تیپ های شخصیتی ISTJ که برایشان سازگاری با تغییراتی که شیوه رایج آن ها برای انجام کارها را به چالش بکشند، سخت است.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ISTJ سردرگم:
این تیپ ها در حالت ناسالم خود ویژگی های زیر را دارند:
افراد با تیپ شخصیتی ENFP زمانی احساس سردرگمی می کنند که به واسطه شرایط خود فکر کنند محدود شده اند و نمی توانند ایده ها و پروژه هایی که برایشان الهام بخش و هیجان انگیز است، دنبال کنند. اگر آن ها نتوانند راهی عملی برای رهایی از سبک زندگی محدودکننده خود پیدا کنند، مثلا به علت شغل طاقت فرسایی که اجازه ندهد به اشتیاق های فردی برسند، ممکن است احساس بی قراری، پوچی و بی هدف بودن کنند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ENFP سردرگم:
این شخصیت ها را با خواندن مقاله زیر بهتر درک کنید:
افراد با تیپ شخصیتی ENTP زمانی احساس سردرگمی می کنند که نتوانند به یک هدف یا مسیر، به علت ایده ها و اشتیاق های متعدد خود در زندگی که آن ها را به جهت های مختلف می کشاند، بسنده کنند. نتیجه این است که اسیر فلج تحلیلی می شوند، یعنی بدون عمل کردن درباره تمام احتمال ها فکر می کنند. مضحک است که اندیشیدن به جای آنکه اوضاع را شفاف تر کند، تنها این افراد را با گزینه های بیشتر آشنا می کند و بنابراین حتی بیشتر احساس سردرگمی می کنند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ENTP سردرگم:
مقاله زیر کمک می کند این افراد خود را بهتر درک کنند:
افراد با تیپ شخصیتی ESFP در لحظه زندگی می کنند و زمانی که با موقعیت هایی روبرو شوند که نیازمند سماجت و تمرکز طولانی است، احساس سردرگمی می کنند. آن ها از وظایف کسل کننده و بدون هیجان خودداری می کنند و حواس پرتی های سرگرم کننده را ترجیح می دهند که جلوی آن ها در پیشرفت را می گیرد. نتیجه این است که احساس بی هدفی می کنند و نمی دانند چه مسیری را انتخاب کنند، چون هیچ چیز ظاهرا به آن ها اشتیاق و هیجان نمی دهد.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ESFP سردرگم:
این تیپ ها خصوصیات احتمالی زیر را دارند:
افراد با تیپ شخصیتی ESTP فوق العاده واقع گرا و منطقی هستند و بر اساس آنچه که از نظرشان منطقی است تصمیم می گیرند، به جای آنکه واقعا از عمق وجود خود آن را بخواهند. بنابراین ممکن است زمانی احساس سردرگمی کنند که احساسات خود را به قدری خفه کنند که اعمال آن ها دیگر همسو با اهداف واقعی و عمیق ترین خواسته هایشان نباشند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ESTP سردرگم:
این تیپ ها خصوصیات احتمالی زیر را دارند:
افراد با تیپ شخصیتی ENFJ زمانی شادترین هستند که به سایرین کمک کرده و آن ها را راهنمایی کنند. بنابراین ممکن است در شرایطی که تلاش هایشان ظاهرا نتیجه مثبتی نداشته باشد یا سایرین قدردان آن نباشند، احساس سردرگمی کنند. احساس مفید نبودن واقعا این افراد را از تعادل خارج می کند، به خصوص اگر هر کاری که می توانسته اند انجام داده باشند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ENFJ سردرگم:
این تیپ ها را با خواندن مقاله زیر بیشتر می شناسید:
افراد با تیپ شخصیتی ENTJ زمانی احساس سردرگمی می کنند که با مانعی روبرو شوند که جلوی پیشرفت آن ها به سمت هدفشان را بگیرد و ندانند چطور بر آن غلبه کنند. این شخصیت ها به ندرت فکر می کنند که چالش ها قابل غلبه نیستند و در جاهایی مقاومت از خود نشان می دهند که سایرین خیلی قبل تر تسلیم شده اند. بنابراین مواجه شدن با مانعی که با وجود نهایت تلاش این افراد سر جای خود باقی بماند، شخصیت های ENTJ را از تعادل خارج می کند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ENTJ سردرگم:
برای درک روابط این تیپ ها مقاله زیر را بخوانید:
افراد با تیپ شخصیتی ESFJ نسبت به هنجارها و انتظارهای اجتماعی بسیار حساسند و زمانی احساس سردرگمی می کنند که این انتظارها یا اشتیاق ها و احساسات خودشان همخوانی نداشته باشد. آن ها ممکن است برای اینکه بخواهند اهداف خود را تعقیب کنند احساس گناه کنند، چون می ترسند ممکن است باعث ناراحتی سایرین شود. انگار آن ها برای شاد کردن سایرین خودشان را نادیده می گیرند، اما به مرور زمان چنین چیزی باعث خواهد شد احساس نارضایتی بیشتری از زندگی داشته باشند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ESFJ سردرگم:
برای درک بهتر روابط خود مقاله زیر را بخوانید:
افراد با تیپ شخصیتی ESTJ ذاتا کمال گرا هستند و زمانی که نتوانند انتظارهای بالایی را که برای خود تعریف کرده اند برآورده کنند، به خصوص درباره مسئولیت های شغلیشان، احساس سردرگمی می کنند. زمانی که این افراد به اهداف خود نرسند، از خودشان انتقاد می کنند. نتیجه آن کاهش اعتماد به نفسشان است و سخت تر می توانند مسیر خود را مجددا پیدا کنند.
چند توصیه برای تیپ های شخصیتی ESTJ سردرگم:
مقاله زیر برای شناخت بهتر این افراد نوشته شده است: